Dunaújvárosi Teqball délután!

Az Infinity Teqball jóvoltából 2022. április 9-én, szombaton délután került sor Dunaújvárosban, az I. Amatőr páros teqball versenyre. A résztvevők között 5 dunaújvárosi mellett, 7 budapesti páros állt asztalhoz, amelyek közül 6-ot a Magyar Testnevelési És Sporttudományi Egyetem delegált. 2 db 6 csapatos csoportban indultak meg a küzdelmek a csoportonkénti 4 továbbjutó helyért. 

Az Infinity Teqball-t Szabó Ferenc és Gábor Somogyi mellett, Matyi Kárász és Kecskes Kevin képviselte. A csoportmeccseket követően előbbiek az A csoport 3., utóbbiak a B csoport 2. helyét szerezték meg, remekül játszva az első versenyükön. Ez rajtuk kívül még egy dunaújvárosi duónak, Bálint Garda-nak és Pinczési Bencének sikerült a B csoport 3.-ként.

A negyeddöntőben a két Infinitys páros egymással mérkőzött meg, végül szoros összecsapásban, a rutinosabb Szabó-Somogyi csapat kerekedett felül és jutott az elődöntőbe, míg a másik dunaújvárosi Garda-Pinczési duó egy megnyertnek tűnt mérkőzésen kapott ki.

Az elődöntőket az egyre magasodó színvonal és a növekvő győzniakarás jellemezte, amelyek után a bronzmérkőzés a Szabó-Somogyi / Major-Morvai párosoknak jutott, és egy parázshangulatú meccsen, döntő szett után az Infinity versenyzői örülhettek.

Végül a döntő is igen szoros összecsapást hozott, ahol szintén döntő szett után a Maros-Cséri páros múlta felül a rivális Györkő-Fraszt duót és megérdemelten nyerte meg a tornát.

Összességében egy nagyszerű sportdélutánon vagyunk túl, amely remekül szolgálta a teqball iránt érdeklődő játékosok fejlődését!

Köszönjük mindenkinek a részvételt, a képekért köszönet Rácz Lambada József-nek a győzteseknek pedig gratulálunk!

Köszönjük támogatóinknak a ProSport Apparel-nek, a A Te Ablakod-nak, és a VIWA Vitaminwater-nek, hogy mellettünk állnak!

Hajrá Teqball!

Hajrá INFINITY!

Legutóbbi bejegyzések