Klub

Klubtörténet

Az Infinity Teqball 2019 őszén alakult. Két barát, Imreh Balázs és Szepessy Róbert a közös I. Teqball Világbajnokságon elért ezüstérem után döntött úgy, hogy szeretnének egyesületi/szakosztályi szinten tenni a hazai Teqball élet felpezsdítése érdekében.

A pároshoz már az elején csatlakozott Csereklye Martin, aki mind játéktudásban, mind szervezőkészségben egyből ki tudta venni a részét az egyesület működésének hétköznapjaiban és vált egyenértékű partnerré.

Az egyesület 2020-ban két helyszínen indított Infinity szakosztályt. Az egyik Dunaújvárosban, a másik pedig budapesti székhellyel üzemelt.

Az egyesület célja, hogy a hazai és nemzetközi Teqball életben egyaránt részt vegyen. Folyamatosan jelen vannak játékosaink a versenyeken és szép eredményeket érnek el. Az eredményességen kívül a klub célkitűzése az új Teqball generáció kinevelése és a Teqball bázis kiépítése minél több vidéki helyszínen.

2022 nyarán elmondhatjuk, hogy az Infinity Teqball egyesületben játszik a legtöbb játékos hazánkban és a mi egyesületünk van jelen a legtöbb városban is. Budapest és Dunaújváros mellé becsatlakozott székhelynek Dunaharaszti és Győr városa is és reményeink szerint ez a növekedés az idei évben nem áll meg.

Székhelyek

Legutóbbi bejegyzések