Hatalmas hála van a szívünkben, hogy megannyi belerakott energia és idő után, az egyesület megalakulásától számítva a 3. évben közösen veletek létrejöhetett a teqball sportág történetében talán a legelső ilyen egyesületi kezdeményezése, ahol köszönetet szerettünk volna mondani mindazoknak, akik az eddigi néhány évben kiálltak mellettünk és velünk együtt járultak hozzá ehhez a mérföldkőhöz.

Úgy gondoljuk, hogy a kezdetekhez képest hatalmasat lépett előre az egyesület, ami megmutatta, hogy jó helyen vagyunk, jó emberek vannak körülöttünk és velünk és jó irányba tartunk. Köszönettel tartozunk a játékosoknak, a barátoknak, a szülőknek és a hozzátartozóknak, valamint minden támogatóknak és azoknak, akik kicsit is kapcsolódnak az Infinityhez.

A teqball nem csupán egy játék, ami új utat nyit a világban, hanem egy olyan eszme, ami minden magyar fejében ott kell hogy legyen a jövőben és amire büszkén mondhatjuk, hogy a miénk. Hatalmas értékkel bír és mi büszkék vagyunk, hogy a részesei lehetünk. Tudjuk, hogy mindenki, aki kicsit is kapcsolódik a teqballhoz, nagy munkát fektet bele, így mindegy hogy itthon, vagy külföldön, de szeretnénk köszönetet mondani az összes játékosnak, játékvezetőnek, munkatársnak a szövetségekben és az egyesületekben, illetve a vezetőknek is nagy hála!

Folytassuk együtt közösen a munkát, hogy a teqball által még jobb helyet teremtsünk ebben a világban. Az egyesület kapui továbbra is nyitva állnak, így szívesen látunk bárkit, aki a része szeretne lenni.

Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek és Kellemes Ünnepeket az év hátralevő részére!

Infinity Teqball

Legutóbbi bejegyzések