Megkezdődtek az Országos Teqball bajnokság versenyi a 2022-es évben.

Május 29-én Győr városában rendezték meg az első férfi egyéni fordulót, ahol 24 egyéni játékos mérte össze tudását. Az új rendszer szerint 8 csoportba kerültek a játékosok. Megszűnt az OB1-OB2-es mezőnyök szétválasztása, így minden csoportba került 1-1 kiemelt a tavalyi eredmények alapján.

Infinity Teqball 5 játékossal vágott neki a versenynek. A csoportjába kiemeltként kerülő Bene Zsombor sikeresen vette a 2 csoportmeccsét, így tovább jutott a felső ágra, ahol a következő mérkőzését elvesztette, így az 5-8. helyen végzett. A tavaly még junior versenyeken szárnyaló Tóth Benjamin (Kera), nem kiemeltként bravúrosan játszva megnyerte a csoportját, így Ő is a felső ágra kerülhetett, ahol a következő mérkőzését elveszítette, így 5-8. helyen zárta a versenyt. A dunaújvárosi székhelyünket erősítő Varga Gergő a csoportját második helyen zárta, így az alsó ágon folytatta a versenyt, ahol első mérkőzését megnyerte, majd vereséget szenvedett, így 12-14. helyen zárta tornáját.

Két év kihagyás után visszatért a körforgásba Imreh Balázs is, aki a csoportjában szintén második helyen végzett. Az alsóági döntőbe sajnos ő sem került be, egy győzelem – egy vereséggel szintén a 12-14. helyen végzett a győri kupán. Egyesületünk veterán tagja Szabó Ferenc szintén erősítette az Infinity delegációját. A győzelem többször egy hajszálon múlott neki, reméljük a következő fordulóban megszerzi azt.

Köszönjük támogatóinknak, a a Te ablakodnak, Viwa vitaminvíznek, Prosport apparelnek, hogy segítik az egyesület munkáját és nekik is köszönhetően el tudtunk indulni a bajnokságban.

Legutóbbi bejegyzések