Egyre nagyobb az érdeklődés Kecskeméten!

Lehetőséget kaptunk a Kecskeméti Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskolában, hogy bemutatkozhassunk és bemutathassuk a Teqball sport alapjait és értékeit.

Teqball bemutató
Teqballl bemutató Kecskeméti Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskolában

2022. június 3-án tartották az évek alatt hagyománnyá vált Tavaszi zsongás napot az iskolában, ahol több, mint 300 diák és szüleik nyerhettek betekintést az iskola szerteágazó és kiemelkedő lehetőségeibe. A gyerekek és szüleik számára a kutyashow és kisállatsimogató mellett különféle zenés-, kézműves- és sportprogramokkal készültek a pedagógusok. A Teqball mellett lehetőség volt még apa-fia focira, streetball kosárlabda mérkőzésekre, táncos mulatságra kicsiknek, a nagyobbaknak aerobikra, a napot pedig táncházzal zárták.

Mi is új élményekkel és ismeretségekkel gazdagodtunk, fantasztikus mindig újra megtapasztalni, hogy a sport is mennyire fontos a gyerek – szülő kapcsolatban, mennyire összehozza az embereket a csapatmunka és a közös játék. 

Kecskemét egyik legkiemelkedőbb művészeti iskolájában pedig érezhető, hogy ez az összetartó erő és a közös fejlődés, nem csak gondolatban fogalmazódott meg, hanem rengeteg munka övezi a gyerekek számára kialakított lehetőségek tárházát.

Köszönjük szépen az Infinity Teqball nevében a részvételi lehetőséget!

A Kecskeméti Infinity Teqball Orosz Viktor és Balla József vezetésével indult útjára heti 2-3 alkalom edzéslehetőséggel és havi szintű versenyeken való megmérettetésekkel. Várunk szeretettel kicsiket és nagyokat egyaránt, hogy kipróbálhassák mennyire TEQ-nikásak!

LEGYÉL TE IS INFINITY TEQBALL JÁTÉKOS! 

Legutóbbi bejegyzések