2023.08.18-20 között egyesületünk 9 játékosa és a Rodman Teq Academy egy játékosa vett részt az I.Infinity edzőtáborban, melynek helyszíne Lakitelek volt.

 A játékosok péntek kora délutántól folyamatosan érkeztek a helyszínre, ahol a szállás elfoglalása után edzettek is egy jót versenyzőink. Az edzés után jöhetett a jól megérdemelt vacsora, ami egy közös pizzázást jelentett. Az étkezés után egy nagyon érdekes és szórakoztató társasjáték volt a program, amit a játékosok órákon keresztül játszottak, így ezután mindenki fáradtan dőlt be az ágyába, hogy a következő napi gyűrődést is bírja majd.

A második nap reggele egy közös reggelivel kezdődött, majd a reggeli után jött az első nem Teqballos program, ami nem más volt, mint a Footgolf. Játékosaink jó részének van, vagy volt labdarúgás múltja, így mindenki kiváncsian várta, mire lesz képes ebben a sportágban. Nagyon jól szórakoztak a játékosok ezen a közös programon is, a 18 lyukas pályán közel 3 órát töltöttek el, amelyben mindössze egy 5-10 perces ivószünetet tartottak. A Footgolf után alig várta mindenki, hogy ehessen egy jót, majd az ebéd után volt egy kis szieszta, hogy ne teli hassal és kicsit kipihentebben tudjon edzeni mindenki a délután folyamán.

Délután a bemelegítés és rávezető játékok után egy páros bajnokságot rendeztek a játékosok egymás között, amely után a következő végeredmény alakult ki: 🥇1.Hercegfi Máté/Csábi Milán 🥈2.Adriana Kecerová/Varga Geri 🥉3.Orosz Viktor/Balla József.

A verseny után következett egy fakultatív program, ami nem más volt, mint egy borkóstoló. Itt a maradó játékosok közül majdnem mindenki részt tudott venni, nagyon jó hangulatban, finomabbnál-finomabb borokat kóstolhattak játékosaink. A nap zárása pedig nem is lehetett más, mint egy óriási közös társas, ami hajnalig tartott, de másnap reggel ugyanúgy edzéssel folytatódott a nap, természetesen a reggeli után.

Vasárnap reggel az edzés egy közös bemelegítéssel kezdődött, majd következett néhány mérkőzés szituációs játék, utána pedig egy egyéni verseny, ahol mindenki játszott mindenkivel egy egy nyert szettig tartó mérkőzést. Amikor lementek a “csoportmeccsek”, utána a play-offban mindenkinek volt még legalább egy meccse, majd kialakult a legjobb 4 mezőnye. Az egyéni torna végeredménye:1.Csábi Milán 2.Varga Geri 3.Hercegfi Máté és Imreh Balázs. A nagy melegben a játékosok nagyon elfáradtak a torna végére, így aki nem sietett, ők még az edzőtábor zárásaként strandoltak egyet, utána pedig mindenki ment haza.

Összességében nagyon jól sikerült ez a 2,5-3 nap, a visszajelzések alapján minden játékos remekül érezte magát, külön köszönjük, hogy a Rodman Teq Academy játékosa, Adriana Kecerová külföldi és egyedül lányként megtisztelt minket jelenlétével és nagyon szépen köszönjük Balla Jocinak az egész tábor megszervezését, hibátlan volt. 🏆 Biztosak vagyunk benne, hogy a jövőben fogunk ilyen vagy ehhez hasonló edzőtábort szervezni, reményeink szerint akkor még nagyobb létszámmal tudnak majd játékosaink jelen lenni.

#infinityteqball #teqball #edzőtábor #NRGplan

@viwa_vitaminwater

@a_te_ablakod

@prosportapparel

Legutóbbi bejegyzések