2022. június 14-én kedden a Petőfi Sándor Katolikus Általános Iskolában tartottunk Teqball bemutatót, ahol az általános iskola tanulói rengeteg programon vehettek részt és próbálhatták ki magukat. Az osztályok folyamatos forgásban voltak és így minden tanuló eljuthatott a mi állomásunkra is, ahol az Infinity Teqball kecskeméti székhely vezetői mutatták be a Teqball szabályait és a játék menetét, majd mindenki ki is próbálhatta benne magát.

Nagyon örülünk, hogy lehetőséget kaptunk ebben az iskolában is, ahol kiemelkedő a gyerekek nyitottsága a sport iránt. Kicsiktől a nagyokig, lányok és fiúk egyaránt kipróbálták magukat, majd feltehették a kérdéseiket, ami egyértelműen azt sugallta felénk, hogy szívesen játszák a teqballt és töltik nálunk az idejüket, így mi is szuperül éreztük magunkat a sok-sok pozitív és nyitott diák között.

Kecskeméten már minden hétfőn és csütörtökön lehetőségük van csatlakozni az Infinity Teqball edzéseihez, kortól és nemtől függetlenül mindenkinek biztosítunk lehetőséget a fejlődésre és élvezetes sportolásra.

Köszönjük szépen a lehetőséget a Petőfi Sándor Katolikus Általános Iskola vezetőségének, hogy részesei lehettünk az utolsó napok egyikének és bemutatkozhattunk sok-sok sportolásra nyitott diáknak.

Legutóbbi bejegyzések