Lezajlott Tiszafüreden az Országos Teqball Bajnokság férfi páros verseny második fordulója, melyen 3 Infinitys páros is megmérettette magát. Az eredetileg homokra kiírt verseny végül a kaotikus időjárásra való tekintettel teremben, három asztalon került megrendezésre. A régen dübörgő páros férfi versenyszámra az országból sajnos csak 9 páros jelentkezett. Ezt a számot figyelembe véve joggal lehetünk büszkék, hogy a legtöbb párost felvonultató egyesület az Infinity Teqball volt a versenyen.

Három csoportban, csoportonként három páros játszott körmérkőzéseket. A csoportmérkőzések után a három csoportelső felsőházi döntőt játszott a későbbiekben egymással, a csoport második és harmadik helyezettjei pedig szintén mindenki játszik mindenkivel alapon mérkőztek meg az alsóházban, így gyakorlatilag tét nélküli volt, hogy ki lett a második és ki a harmadik a csoportban.

Három párosunk közül a Bene Zsombor – Tóth Benjamin páros egyből összekerült az közösen első tornáján résztvevő Varga Gergő – Imreh Balázs párossal, valamint egy bodrogkeresztúri párossal. A csoportot magabiztosan megnyerő Bene – Tóth páros kvalifikálta magát a felsőházi döntőbe, míg Varga – Imreh az elsőházban folytatta egyesületünkből a küzdelmeket.

Harmadik párosunk a teljesen újonc Sulyok Lóránt – Jurkiewicz Tamás volt, akik a bicskei székhelyünkön pallérozódnak. Nagyon kemény csoportnak köszönhetően tisztes helytállást tanúsítva a csoportmeccsek után az alsóházban folytatták ők is a küzdelmeket.

Felsőházban a Bene – Tóth párosunk éremmel tért haza Tiszaújvárosból, ami a kőkemény mezőnyt nézve fantasztikus eredménynek mondható. Alsóházban összetettben a Varga – Imreh páros a 8., míg a Sulyok – Jurkiewicz páros a 9. helyen zárta a tiszafüredi tornát. 

Infinity Teqball család történetében és talán a világon először fordult elő, hogy egy tornán négy telephelyünkről is sikerült versenyzőket delegálnunk egy versenyre. A győri, bicskei, dunaújvárosi és budapesti székhelyeink játékosai is megjelentek ugyanazon a versenyen.

Köszönjük a szponzoroknak, hogy segítik töretlenül az egyesület működését!

Hajrá Infinity Teqball! ∞

#infinityteqball #ateablakod #viwavitaminwater #prosportapparel

Legutóbbi bejegyzések