Az elmúlt hétvégén megrendezésre került a MOL Országos Junior Teqball Bajnokság 2. fordulója Kővágóörsön. Ezen a szombati napon nem csak egymással, de a meleggel is meg kellett küzdeniük a versenyzőknek. A hangulatot az árusok, a népzene és a művészek biztosították, amíg a labda az asztalon pattogott. A nevezők létszáma miatt mind a női, mind a junior kategóriában körmérkőzéseket játszottak a játékosok, ami időtartamban egy 4-5 órát jelentett. 

Utolsó pillanatban sérülés miatt kellett női játékosunknak, Lepsényi Boglárkának visszalépnie a küzdelmektől, így nélküle zajlott le ez a forduló. A junior kategóriában két versenyzőnk is megmérettette magát Tóth Benjámin Patrik és Csábi Milán személyében.

A srácok mindenki mást megvertek a csoportban, azaz 4 győzelemmel álltak, egymás ellen viszont a korábbiakkal ellentétben most Milánnak sikerült diadalmaskodnia.

Milán ezzel a szoros győzelmével a fordulót is behúzta. A bajnokság állása az utolsó kör előtt így fej-fej mellett halad, ugyanis mind a két srácnak 1-1 győzelme és 1-1 második helye van. 

Hamarosan készülnek a további versenyekre, hogy nemzetközileg is megmérettethessék magukat a felnőtt mezőnyben. A következő állomás Krakkó, a 100.000$ összdíjazású World Series verseny. 

Hajrá Infinity!∞

Legutóbbi bejegyzések